We always need some certain moments…

I was riding back home and got a text from you. Normally, i will find it is so hard to text you back even  your question is just a simple english or spanish sentence. But today, i barely want to answer it. Probably we cannot make each other happy all the time, even we want it or not, we all need a moment when our heart sings the same song. Well it is just a way to say it, but your certain moment should be for me…

I remember a good friend of mine said this ” No matter who you are, You are sensitive somehow. It might be the glue for the broken pieces, it might be the crush machine that makes things worse. But there will be no one could be that tolerate to forgive the person who let them down and lose their beliefs even once in their life. There fore, be a bit sensitive to protect you and people around you not to be hurt one day….”

Do you think over today when i don’t reply your text likes what i often do?….

Lo siento, after all this time, i need a real break…

__________________________________________________________________________________________________

Đang đi học về bỗng nhận được một tin nhắn hỏi thăm, kiểu như là đang ở đâu, làm gì. Bình thường sẽ cuống lên không biết trả lời thế nào dù tin nhắn chỉ là một câu tiếng anh hay tây ban nha đơn giản. Nhưng hôm nay bỗng dưng chẳng muốn trả lời nữa. Có lẽ không phải lúc nào con người ta cũng có thể làm cho nhau hạnh phúc, dù có muốn hay không, cũng cần có một khỏanh khắc nhất định nào đó, mà nhân gian hay gọi là “khi hai quả tim chung một nhịp đập” :)) Chung một nhịp có lẽ là chuyện không thể, nhưng thật cần lắm một khỏanh khắc đồng điệu.
Bỗng nhớ tới một anh bạn thân từng nói với mình “Dù là gái, trai hay con gì đi chăng nữa thì nó cũng luôn có một sự nhạy cảm nhất định, đôi khi đó là cái chất hàn gắn, cũng có lúc nó là xúc tác tan vỡ. Nhưng chắc chắn không ai có thể đủ bao dung để tha thứ cho người làm mình mất niềm tin dù chỉ một lần duy nhất trong đời, vì thế, hãy nhạy cảm một chút, để không để một ai bị tổn thương oan uổng…”
Hôm nay, anh có nghĩ nhiều như vậy không?…
Lo siento.

Advertisements

One thought on “We always need some certain moments…

  1. , Tornado in order to overcome the centrifugal separator uneven scattering material, ratings, defects such as non-uniform flow field and has developed a number of new classification equipment. Widely used O-Sepa-separator is considered to be the third-generation high efficiency typical grading equipment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s